Classics, passion for the past

1970 Triumph TR6

€ 39950

Body Cabriolet
VIN T0294
Triumph TR6 | Gerestaureerd | Nieuw lakwerk | 1970
Highlights:
- Gerestaureerd - Nieuw Signal Red lakwerk - 15 jaar 1 eigenaar - 2500cc 6-cilinder
Gerestaureerde Triumph TR6 te koop Wij bieden te koop aan deze prachtige Triumph TR6 uit 1970. De TR6 is afkomstig van een echte liefhebber die de klassieker maar liefst 15 jaar in zijn bezit heeft gehad. De British Classic is gerestaureerd en verkeert nu zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. De Triumph TR6 wordt aangedreven door een 2500cc 6-cilinder met handgeschakelde versnellingsbak. De 6-cilinder in combinatie met de sportieve uitlaat zorgt voor een geweldige rijervaring.
Triumph TR6 in Signal Red te koop De Triumph TR6 die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Hij is in 2018 voorzien van een nieuw lakwerk in de prachtige kleur Signal Red. Een kleur die helemaal past bij een klassieker uit de jaren 70 en erg mooi combineert met alle chromen details. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met zwarte bekleding. Om het geheel af te maken is er gekozen voor een prachtig houten dashboard en Moto Lita stuurwiel. Kortom, een zeer compleet uitgeruste Triumph TR6 die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.
Triumph TR6 kopen? Bent u op zoek naar een gerestaureerde Triumph TR6? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.
Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk. Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen. Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.
Pin it